طریقه مصرف قرص تاخیری | قرص تاخیری را چگونه مصرف کنم؟

قرص تاخیری

طریقه مصرف قرص تاخیری با توجه به مشاهدات ارائه شده توسط سازمان غذا و دارو مشخص شده است که بایستی به آن دقت نمود. با توجه به سوالات متداول کاربران که چگونه قرص تاخیری را مصرف کنم در مقاله ای مبنی بر روش مصرف قرص تاخیری و تاثیر آن بر انزال را بررسی می کنیم.

انزال زودرس به عنوان انزال غیر ارادی فردی با تحریک جنسی محدود قبل یا بلافاصله پس از ورود آلت تناسلی به واژن تعریف می شود و این اتفاق باعث ناراحتی قابل توجهی در فرد می شود.

انزال زودرس یک اتفاق رایج در بین مردان است. اگرچه بین تخمین ها تفاوت هایی وجود دارد، اما تصور می شود که تقریباً از هر سه مرد یک نفر در طول زندگی خود با این مشکل مواجه شده است.

ناتوانی در کنترل انزال پس از دخول واژینال یا تا زمان دخول واژینال ، پرهیز از رابطه جنسی به دلیل استرس و اضطراب یا انزالی که همیشه تقریباً 1 دقیقه پس از دخول واژینال یا در بیشتر مقاربت رخ می دهد می تواند اثبات بر زود انزالی باشد.

فهرست مطالب

مشکل انزال زودرس

هر دو عامل فیزیولوژیکی و بیولوژیکی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند. اگرچه انزال زودرس موضوعی است که مردان از آن خجالت می کشند و از صحبت کردن در مورد آن اجتناب می کنند.

اما زود انزالی مردان یک مشکل رایج سلامتی با درمان است. در مردان مبتلا به انزال زودرس، این مشکل در ابتدا خفیف است و ممکن است به مرور زمان بدتر شود. در برخی موارد، مردان سعی می کنند که شریک زندگی خود مشکلات انزال زودرس خود را احساس نکنند.

اما این مشکل می تواند منجر به مشکلات ارتباطی و مشکلات جنسی مرتبط بین زوجین شود. زوج‌ها ممکن است به دلیل کمبود میل جنسی در زنان، ناتوانی در ارگاسم و ناتوانی مرد در صرف وقت کافی برای پیش‌بازی، اختلالات برانگیختگی داشته باشند.

استفاده از قرص تاخیری در درمان انزال زودرس

با طریقه مصرف درست قرص تاخیری می توانید انزال خود را تا حد ممکن کنترل کنید این نوع داروها با نسخه و بدون نسخه در دسترس هستند و به راحتی می توانید آین قرص ها را از داروخانه آنلاین به صورت محرمانه خریداری کنید.

موثرترین آنها گروهی از داروهایی هستند که جذب سروتونین خوراکی (IRS) را سرکوب می کنند. اولین چیزی که در این گروه و به خصوص در درمان زود انزالی به ذهن می رسد.

به این سوال که زود انزالی چیست پاسخ دادیم و قبل از اینکه به علل آن بپردازیم لازم است بدانیم که زود انزالی انواعی دارد. به 4 قسم تقسیم می شود.

انواع زود انزالی

انزال زودرس مادام العمر: این نوع انزال زودرس با اولین فعالیت جنسی مشاهده می شود و در طول زندگی ادامه می یابد. میزان درصد این نوع انزال زودرس  بین 2.3 تا 3.2 درصد در جمعیت عمومی مشاهده می شود.که کمترین درصد از مردان را شامل می شود.

انزال زودرس اکتسابی: انزال زود رس اکتسابی مشکل شایع تری است. این می تواند در نتیجه یک تغییر فیزیولوژیکی یا روانی رخ دهد. بین 3.9٪ تا 4.2٪ از جمعیت عمومی مشاهده می شود.

انزال زودرس متغیر: شایع ترین نوع زود انزالی است. در 8.5-11.4 درصد از جمعیت عمومی دیده می شود. فرد هر از چند گاهی انزال طبیعی و هر از چند گاهی انزال زودرس را تجربه می کند.

زود انزالی حسی (ذهنی): در این نوع فرد عملاً مشکل زود انزالی ندارد، بلکه به دلایل فرهنگی و روانی فکر می کند که زود انزالی دارد. میزان بروز در جمعیت عمومی بین 1/5 تا 4/6 درصد است.

علل زود انزالی

دلایل انزال زودرس به دو دسته روانی و بیولوژیکی تقسیم می شوند.

علل روانی زود انزالی

بی تجربگی جنسی
درک منفی از تصویر بدن خود
نوآوری رابطه
هیجان و برانگیختگی بیش از حد
استرس رابطه
اضطراب
سرزنش خود و احساس بی کفایتی
افسردگی
می توان آن را به عنوان مشکلات روانی مرتبط با کنترل و صمیمیت ذکر کرد.

این عوامل روانی شایع ترین علل هستند، به خصوص در مردانی که قبلا انزال طبیعی را تجربه کرده اند و سپس با انزال زودرس مواجه می شوند.

از سوی دیگر، مشکل انزال زودرس مادام العمر به دلیل آسیب های زود هنگام تجربه می شود. به عنوان نمونه ای از این موارد :

مورد آزار جنسی
آموزش و تربیت جنسی سختگیرانه
تجربه آمیزش جنسی آسیب زا
شرایطی مانند شرطی سازی روانی انزال سریع فرد به دلیل خودارضایی

علل بیولوژیکی زود انزالی

هورمون ها، عفونت ها و بیماری های سیستم عصبی وجود دارند که می توانند باعث انزال زودرس شوند.

دیابت: اگرچه دیابت بیماری است که معمولاً باعث اختلال نعوظ در مردان می شود، مطالعه ای که در سال 2016 در مجله Translational Andrology and Urology منتشر شد، نشان داد که اکثریت قابل توجهی از بیماران دیابتی مبتلا به اختلال نعوظ دارای انزال زودرس نیز هستند. مکانیسم بیولوژیکی که باعث می شود دیابت باعث انزال زودرس شود به طور کامل شناخته نشده است.

اختلالات هورمونی: کمبود هورمون تستوسترون، اختلال در هورمون تیروئید و بیماری های غده هیپوفیز باعث انزال زودرس می شود.

مولتیپل اسکلروزیس: انزال زودرس یکی از بسیاری از اختلالات جنسی است که در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس مشاهده می شود.

مشکلات غده پروستات: تحقیقات ارتباط بین عفونت های غده پروستات و انزال زودرس را نشان می دهد.

علل دیگر: مطالعات اخیر نقش افزایش حساسیت آلت تناسلی و افزایش تحریک پذیری نوروفیزیولوژیک مرکز انزال را در انزال زودرس نشان می دهد.

مردانی که مشکلات انزال دارند ممکن است هنگام تلاش برای حل این مشکل به تنهایی، راهبردهای نامناسبی داشته باشند. مردانی که به دنبال راه حلی برای انزال زودرس هستند ممکن است از پیش بازی اجتناب کنند، زیرا افزایش تحریک آلت تناسلی در هنگام پیش بازی باعث کوتاه شدن مدت لذت جنسی می شود.

انزال زودرس چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص زود انزالی بیمار باید زندگی جنسی فعالی داشته باشد. بحث طولانی با پزشک و معاینه فیزیکی در تشخیص زود انزالی ضروری است.

اگر اختلال نعوظ (اختلال نعوظ) همراه با انزال زودرس نیز تجربه شود پزشک ممکن است آزمایش هایی را برای بررسی سطح هورمون تجویز کند. در طول این مصاحبه، تاریخچه پزشکی بیمار تا حد امکان دقیق، تعیین صحیح استراتژی درمان را تضمین می کند.

در تاریخچه پزشکی، بیماری های گذشته و حال، تصادفات، تروما، داروهای مصرفی پرسیده می شود و زندگی جنسی بیمار گوش فرا داده می شود.

کاندوم: کاندوم مانند کرم ها و ژل ها یکی از روش های درمانی است که برای جلوگیری از انزال زودرس مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا باعث کاهش حس در هنگام مقاربت می شود.

دقیق ترین استراتژی درمانی برای انزال زودرس، درمان های برنامه ریزی شده شخصی با پزشک متخصص است. اگر فکر می کنید مشکل انزال زودرس دارید،با مشورت پزشک می توانید از قرص های تاخیری استفاده کنید.

نحوه درمان زود انزالی با قرص های تاخیری

امروزه درمان زود انزالی خوشایند است. پس از مشخص شدن علت زمینه ای بیماری، بسته به شرایط بیمار، می توان از یک یا چند درمان زیر با هم استفاده کرد. برخی از درمان هایی که می تواند راه حلی برای انزال زودرس باشد به شرح زیر است:

دارو درمانی: داروهای خوراکی یکی از ارجح ترین روش های درمانی برای انزال زودرس هستند. هنگامی که داروهایی به نام SSRI (مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین) به صورت خوراکی هر روز مصرف شوند، اثر آن پس از 5 تا 10 روز مشاهده می شود. اما نیاز به مصرف روزانه این داروها و بروز عوارضی مانند خستگی ، حالت تهوع ، تعریق و خمیازه کشیدن باعث می شود تا میزان کم بیماران به ادامه درمان ادامه دهند.

کرم‌ها، ژل‌ها و اسپری‌هایی که حاوی یک عامل بی‌حس‌کننده هستند مانند بنزوکائین، لیدوکائین یا پریلوکائین – گاهی برای درمان زود انزالی استفاده می‌شوند.

آنها 10 تا 15 دقیقه قبل از رابطه جنسی روی آلت تناسلی قرار می گیرند تا حس را کاهش دهند و به تاخیر در انزال کمک کنند.

اگرچه داروهای بی حس کننده موضعی موثر و به خوبی قابل تحمل هستند، اما دارای عوارض جانبی بالقوه هستند. آنها ممکن است باعث کاهش احساس و لذت جنسی در هر دو طرف شوند.

بسیاری از داروهای ضد افسردگی، مسکن ها و داروهای اختلال نعوظ ممکن است ارگاسم را به تاخیر بیندازند. اما این داروها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زود انزالی تایید نشده اند.

داروهای ضد افسردگی : یکی از عوارض جانبی برخی از داروهای ضد افسردگی، تاخیر در ارگاسم است. به همین دلیل، از مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) برای درمان زود انزالی استفاده می شود.

SSRI ها شامل پاروکستین (پاکسیل، پکسوا، بریسدل)، اسیتالوپرام (لکساپرو)، سیتالوپرام (سلکسا)، سرترالین (زولوفت) یا فلوکستین (پروزاک) هستند.

داپوکستین SSRI اغلب به عنوان اولین درمان برای انزال زودرس در برخی کشورها استفاده می شود.

از بین داروهایی که برای استفاده در ایالات متحده تایید شده اند، به نظر می رسد پاروکستین موثرترین آنها باشد. این داروها معمولاً 5 تا 10 روز طول می کشد تا شروع به کار کنند. اما ممکن است 2 تا 3 هفته درمان طول بکشد تا اثر کامل را ببینید.

اگر SSRI زمان انزال شما را بهبود نبخشد، ممکن است پزشک شما داروی ضد افسردگی سه حلقه ای کلومیپرامین (Anafranil) را تجویز کند. عوارض جانبی داروهای ضد افسردگی ممکن است شامل حالت تهوع، تعریق، خواب آلودگی و کاهش میل جنسی باشد.

مسکن ها. ترامادول (Ultram، Conzip، Qdolo) دارویی است که برای درمان درد استفاده می شود. همچنین دارای عوارضی است که انزال را به تاخیر می اندازد. ترامادول ممکن است زمانی تجویز شود که SSRI ها موثر نبوده باشند. ترامادول را نمی توان در ترکیب با SSRI استفاده کرد.

عوارض جانبی ممکن است شامل حالت تهوع، سردرد، خواب آلودگی و سرگیجه باشد. ترامادول در صورت مصرف طولانی مدت می تواند باعث ایجاد اعتیاد شود.

مهارکننده های فسفودی استراز-5. برخی از داروهای مورد استفاده برای درمان اختلال نعوظ نیز ممکن است به انزال زودرس کمک کنند. این داروها شامل سیلدنافیل (ویاگرا)، تادالافیل (سیالیس، آدسیرکا)، آوانافیل (استندرا) و واردنافیل هستند. عوارض جانبی ممکن است شامل سردرد، برافروختگی صورت و سوء هاضمه باشد. این داروها ممکن است در صورت استفاده در ترکیب با قرص های دیگر تداخل ایجاد کند.

کرم ها و ژل ها : یکی دیگر از روش های مورد استفاده در درمان زود انزالی استفاده از کرم های حاوی بی حس کننده های موضعی است.

کرم ، ژل ، اسپری که قبل از نزدیکی روی آلت تناسلی استفاده می شود باعث از بین رفتن حس در آلت تناسلی و تاخیر در انزال می شود.

از آنجایی که این درمان ها موضعی هستند، عوارض سیستمیک مشاهده شده در قرص ها مشاهده نمی شود. اما کرم ها و ژل ها بسته به میزان استفاده می توانند از احساس ارگاسم در مردان و زنان جلوگیری کنند. به خصوص بوی بد ژل های استفاده شده می تواند محیط ناخوشایندی را در حین مقاربت ایجاد کند.

معرفی بهترین قرص های تاخیری

از داروهایی مانند  ویاگرا ، ویگرگس پلاس ، سیلدنافیل و SSRI سیالیس ووگادول ، کینگ دول ، قرص تاخیری پاور وی 8 ، می توان به عنوان درمان زود انزالی استفاده کرد.

گاهی اوقات می توان از برخی اسپری ها یا کرم های بی حس کننده برای از بین بردن حساسیت نوک آلت تناسلی استفاده کرد.

با اینکه استفاده از قرص های تاخیری برای درمان دائمی  به تنهایی کافی نیست برای حل مشکل انزال زودرس باید یک تاریخچه روانی و جنسی دقیق گرفت اما تاثیر بسزایی در تقویت نعوظ ، و به تاخیر انداختن انزال دارند.

در درمان زود انزالی از هیپنوتیزم درمانی، درمان شناختی رفتاری، رویکردهای پویا، حل تروما، رویکردهای متمرکز بر احساسات، رویکردهای رابطه ای، طب سوزنی، رایحه درمانی، تمرینات، کتاب درمانی (کتاب و آموزش) با یک فرمول خاص برای فرد و مشکلش استفاده می شود.

به این ترتیب، میزان موفقیت با رویکردهای خاص برای هر فرد و هر مشکل بسیار بالا است. گاهی اوقات، در حالی که مشکل با برنامه های بسیار ساده حل می شود، گاهی اوقات تلاش های طولانی تری لازم است. اما مشکل در نهایت حل می شود.

البته طریقه مصرف قرص تاخیری بخشی از درمان را تشکیل می دهد که باید در صورت امکان، تلاش برای حل مشکل بدون استفاده از دارو ضروری است.

اگر فردی که مشکل انزال زودرس دارد، علاوه بر آن دارای اختلالات خلقی مانند افسردگی ، اضطراب، اختلال هراس، فوبیای اجتماعی باشد، می توان از داروها بهره مند شد.

استفاده از دارو در انزال زودرس به عنوان حمایت از درمان جنسی داده می شود. گروه های دارویی مورد استفاده برای این منظور به شرح زیر است:

آنتاگونیست های دوپامین
داروهای ضد افسردگی
داروهای ضد اضطراب
کرم ها یا لوسیون های بی حس کننده موضعی: حساسیت آلت تناسلی را می توان با بی حس کننده های موضعی کاهش داد. با این حال، استفاده زیاد از آنها ناخوشایند است.

هیچ دارویی وجود ندارد که مشکل زود انزالی را به طور کامل حل کند. مشکل در آلت تناسلی نیست مشکل زود انزالی در مغز است. باید به مغز آموزش داد تا رفلکس انزال را کنترل کند. فقط این با دارو امکان پذیر نیست. فرآیندهای پیچیده تری وجود دارد. داروها فقط می توانند کمک کنند.

به یاد داشته باشید: هدف از مشاوره زود انزالی; طولانی شدن مدت زمان رابطه جنسی  نیست، بلکه کنترل آگاهانه بر رفلکس انزال است. بنابراین استفاده از داروها به تنهایی کافی نیست. رابطه جنسی برای راه حل قطعی مورد نیاز است.

اختلال در نعوظ و زود انزالی باعث کاهش رضایت جنسی و ارتباط در شریک زندگی آنها و خودشان می شود. همچنین می تواند باعث ایجاد مشکل برانگیختگی در شریک زن شود.

حتی اگر مدت زمان رابطه جنسی  طولانی شود، کیفیت عمل جنسی مختل می شود در مردانی که قبلاً با خودارضایی انزال می‌کردند و انزال دوم و سوم را هدف قرار می‌دهند شرایط و عملکرد ضعیف جنسی شان ممکن است باعث استرس و احساس بی اعتمادی نسبت به خودشان شود.

مقدار دوز مصرف قرص تاخیری

طریقه و دوز مصرف قرص تاخیری در انواع قرص ها متفاوت است و بستگی به میزان دوز مصرفی آنها دارد ممکن است برای مصرف روزانه یا بر حسب تقاضا تجویز شوند. اما نکنه قابل توجه در مصرف این قرص استفاده یک قرص در طول 24 ساعت است.

زمان مصرف قرص تاخیری

بهترین زمان مصرف قرص های تاخیری و طریقه مصرف قرص تاخیری  ممکن است متغیر باشد در بعضی از قرص ها 5 دقیقه قبل از آمیزش جنسی و در بعضی قرص های دیگر یک یا دو ساعت قبل باید مصرف شود.اما برای کم شدن عوارض و تاثیر گذاری بهتر این قرص ها را ترجیحاً با دو لیوان آب و همراه غذا مصرف کنید.

 

 

 

دسته‌بندی مطالب زناشویی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت